Innovation och hög produktkvalitet

Swepac är ett ledande helsvenskt företag som utvecklar och tillverkar produkter för jordpackning och betongbearbetning. Produkterna är utvecklade i nära samarbete med kunder och har starkt fokus på funktion, säkerhet, god ergonomi, hög kvalitet och ett medvetet miljötänkande.

Heltäckande produktprogram inom jordpackning

Många års erfarenhet av att leverera maskiner till ledande hyresbolag har lärt oss hur viktig pålitlighet och produktkvalitet är. Alla våra produkter byggs för att klara svåra förhållanden, vara enkla att använda och underhålla samt ge en god avkastning på investeringen för våra kunder.

Det heltäckande produktprogramet omfattar framåtgående samt fram/backgående markvibratorer drivna med med batteri, bensin eller diesel. Markvibratorerna kompletteras av stampar och vältar.

Ett modernt och brett betongprogram

Swepac har ett brett produktprogram för betongbearbetning vilket kompletterar det välkända programmet av markvibratorer.

Betongprogrammet omfattar elektriska och bensindrivna handhållna och åkbara glättare, ytvibratorer/balkar med fast eller modulär konstruktion samt olika typer av stavvibratorer samt ett bansystem för betonggjutning.

Nyhetsarkiv

Swepacs VD intervjuad på Entreprenad Live

Leveranstidningen Entreprenad sänder från Entreprenad Live under mässans första dag. Först ut att intervjuas av chefredaktör Morgan Andersson blev Swepacs vd Anders Johansson. Se hela intervjun https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=3d-6JQ8864U

Ny video om betongbehandling

Se hur en gjutning kan gå till med hjälp av Swepacs fasta skrid SVF. Efterföljande glättning görs med de eldrivna glättarna TR 600E och TR 950E. Titta på videon https://youtu.be/Q-OWY_fgMJk

Gör ett återbesök på Bauma!

Minns du hur det var i München på Bauma? Om inte, se här.https://youtu.be/MwFMN8znwpI